90's speedo into 80's car. - Page 19
Welcome to the LayItLow.com Lowrider Forums.
LayItLow.com is the premier Lowriders Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
+ Reply to Thread
Page 19 of 19 FirstFirst ... 9 17 18 19
Results 361 to 368 of 368
Like Tree3Likes

Thread: 90's speedo into 80's car.

  1. #361
    Baller Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    $PANAWAY WA
    Car Club
    Ortega Familia
    Posts
    334

    Default

    I need help I did the dash swap and all the wiring in my 81 my speedo works in reverse I hooked up the light blue wire with black strip to the brown wire on the pulse generator ? What did I do wrong
    CANT $tOP WONT $TOP TILL I REACH THE TOP

  2. Remove Advertisements
    LayItLow.com
    Advertisements
     

  3. #362
    Enthusiast Poster
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Austin,tx
    Posts
    129

    Default

    I dont know about the dash swaps but yes its the lt blue/black wire that splices into the beige wire that comes out of the pulse generator. It only has 3 wires, power, ground, pluse. Thats all u need hooked up to get the speed-o to work and speedometer cable to propeller.
    Last edited by 512Dogg; 06-08-2014 at 07:11 AM.

  4. #363
    Baller Poster
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    $PANAWAY WA
    Car Club
    Ortega Familia
    Posts
    334

    Default

    Quote Originally Posted by 512Dogg View Post
    I dont know about the dash swaps but yes its the lt blue/black wire that splices into the beige wire that comes out of the pulse generator. It only has 3 wires, power, ground, pluse. Thats all u need hooked up to get the speed-o to work and speedometer cable to propeller.
    do u know why my speedo only works in reverse, not drive

  5. #364
    Enthusiast Poster
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Austin,tx
    Posts
    129

    Default

    Sorry no clue

  6. #365
    Baller Poster
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Philadelphia, MS (P-TOWN)
    Car Club
    (no club right now)
    Posts
    1,492

    Default

    I have a 85 fleetwood brougham did the 90'd dash swap months ago all worked fine now only the back light on the cluster work no speed or nothing shows what could this be need help please

  7. #366
    Somewhat
    Join Date
    May 2011
    Location
    SFV Valley
    Car Club
    none
    Posts
    937

    Default

    Any diagram for the Regal digital Dash?

  8. #367
    Aspiring Poster
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    42

    Default

    Bought a cadi wit the digital dash swap, it was working, turned it on one morning and it turned was on for a couple minutes and then jus went black checked all the wiring. Is there a fuse that could of blown? Thanks

  9. #368
    Newbie
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    4

    Default

    ttt

  10. Remove Advertisements
    LayItLow.com
    Advertisements
     


 
+ Reply to Thread
Page 19 of 19 FirstFirst ... 9 17 18 19

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Log-in

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •