LayItLow.com Lowrider Forums banner

21 - 40 of 368 Posts

·
HOME BREWED, NO HELP
Joined
·
15,756 Posts
so i figure while im driving along at 55 with ,y analog dash ill just throw the digi one out the window.....
 

·
Registered
Joined
·
2,432 Posts

·
HOME BREWED, NO HELP
Joined
·
15,756 Posts
ok so i have my dash apart and im going nuts . i have everything excepth the orange wire , i cant locate in the harness on the 84 . :angry:
 

·
Face Puncher
Joined
·
25,975 Posts
Discussion Starter #24
Originally posted by candymancaddy@Apr 24 2007, 08:10 PM~7765094
ok so i have my dash apart and im going nuts . i have everything excepth the orange wire , i cant locate  in the harness on the 84 .  :angry:
it should be orange/ black. if you cant find it, make your own. from the way it sounds, it's supposed to be hot at all times, so just tap a wire into the fusebox for it.

make sure to post pics and tips for us to check out!
 

·
HOME BREWED, NO HELP
Joined
·
15,756 Posts
thats what i was told to do , im not sure on that one because i believe it would stay lit up , i have very little faith in the LRM article. this is becoming a big headache , i have the cluster installed now but nothing works without that wire.....
 

·
Registered
Joined
·
24,862 Posts
Originally posted by hearse driver@Apr 25 2007, 12:21 AM~7767292
thats what i was told to do , im not sure on that one because i believe it would stay lit up , i have very little faith in the LRM article. this is becoming a big  headache , i have the cluster installed now but nothing works without that wire.....
the wire is a B+, not an ign B+, wire it to a constant 12v
 

·
HOME BREWED, NO HELP
Joined
·
15,756 Posts
so what switches it on and off?
 

·
HOME BREWED, NO HELP
Joined
·
15,756 Posts
heres the victim....

 

·
HOME BREWED, NO HELP
Joined
·
15,756 Posts
so i think all i have to hook up is the hot , ground, l and r turn,fuel , and speed sensor correct?
 

·
HOME BREWED, NO HELP
Joined
·
15,756 Posts
nobody? my dash is apart today.......again...
 

·
HOME BREWED, NO HELP
Joined
·
15,756 Posts
...
 

·
HOME BREWED, NO HELP
Joined
·
15,756 Posts
once more before i sell the dash..... :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :( this is making me.... :mad:
 

·
HOME BREWED, NO HELP
Joined
·
15,756 Posts
ok heres the scoop , the wiring diagram is wrong. it is light blue to light blue and dark to dark , for the turn signal wiring. i have ming installed and working it took about 3 hours....pics in the morning....
 

·
Registered
Joined
·
3,258 Posts
Originally posted by Tuna_Sammich@Apr 22 2007, 08:54 PM~7750138
im going to use the entire frame and drivetrain from a 94 fleety on my 83.  i havent looked yet but I'm hoping the 94 speedo and all the other controls will fit in my 90 dash and just plug right the fuck in
a 94 speedo wont work it has all the dumby lights connected to it and i would think they changed the plug from the 90, Ill look in my book when I get a chance ;)
 

·
HOME BREWED, NO HELP
Joined
·
15,756 Posts
dont cut the beige wirein the 80's , it causes the computer to turn on idiot lights. simply use a tapsplice...
 

·
Registered
Joined
·
2,432 Posts
Originally posted by hearse driver@Apr 26 2007, 08:16 PM~7782489
ok heres the scoop , the wiring diagram is wrong. it is light blue to light blue and dark to dark , for the turn signal wiring. i have ming installed and working it took about 3 hours....pics in the morning....
cool man, im gonna try doin mine this weekend as soon as i get back from tahoe, pixs would help alot. :biggrin:
 

·
Face Puncher
Joined
·
25,975 Posts
Discussion Starter #37
Originally posted by CORE@Apr 26 2007, 11:48 PM~7782720
a 94 speedo wont work it has all the dumby lights connected to it and i would think they changed the plug from the 90, Ill look in my book when I get a chance  ;)

I'' be using a 94 wire harness and shit anyway.. the idiot light cluster thing kinda sucks though
 
O

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Originally posted by MR.LAC+Apr 19 2007, 11:39 PM~7733238-->
it's a little different on the 80-81 caddy's......
[/b]

<!--QuoteBegin-biggeazy-e
@Apr 20 2007, 05:00 AM~7733910
yeah, it is
yes because they dont have a VSS

what do you do then?
 

·
HOME BREWED, NO HELP
Joined
·
15,756 Posts
good question , glad it didnt apply to me. now to find a cluster with a 80,000 mile reading instead of 140,000 miles , thats twice what my car has on it......
 
O

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Originally posted by hearse driver@Apr 27 2007, 02:53 PM~7786975
good question , glad it didnt apply to me. now to find a cluster with a 80,000 mile reading instead of 140,000 miles , thats twice what my car has on it......

yeah i got a 75,000 mile cluster waiting to go in, the one i got in now is at 194,000 :uh:
 
21 - 40 of 368 Posts
Top