LayItLow.com Lowrider Forums banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
7,749 Posts
Discussion Starter #1
Man this shits pissing me of, I got a 2000 dodge carvan and I been working on it for a while the car turns over but it wont start its geting fuel but no spark I know the coils good and I know the relays are good but still no spark now am think its the relay box but am not sure......If somebody can help I will greatly appreciate it
 

·
Registered
Joined
·
16,520 Posts
cam and crank sensor
 

·
Registered
Joined
·
16,520 Posts
its prolly a shit 3.0 3.3 or 3.8


and yes they do


its behind the harmonic balancer, and the cam is by the motor mount
 

·
Registered
Joined
·
16,520 Posts
Originally posted by EL_PASO@Jan 2 2009, 09:50 PM~12588773
you mean the camshaft sensor?

no it could be one or the other


in ur case one is by the rear where the tranny bolts up

and the other is on the cylnder head by the valve cover, held by 2 10mm bolts
 

·
OHH YEEEAH!!!!
Joined
·
1,713 Posts
Could this also be a result of a broken timing chain?
Does the rotor inside the distributor turn when its trying to start?
 

·
Registered
Joined
·
7,749 Posts
Discussion Starter #9
Originally posted by maddogg20/20@Jan 3 2009, 10:57 AM~12593236
Could this also be a result of a broken timing chain?
Does the rotor inside the distributor turn when its trying to start?
doesnt have a rotor or distributor and the timing belt is brand new
 

·
Registered
Joined
·
7,749 Posts
Discussion Starter #10
ok I replaced the cam sensor and still no spark and now theres this drrrrrrrrrrrrr kind of sound comein from the relay box it stops when i take the auto shutdown relay of :angry:
 
1 - 11 of 11 Posts
Top