LayItLow.com Lowrider Forums banner

1 - 20 of 21 Posts

·
Registered
Joined
·
3,880 Posts
Discussion Starter #8
Originally posted by 1ofaknd@Sep 4 2003, 09:15 PM
the idea is for the string to wrap around the shaft, then when the car hits the ground again, that force will cause the string to unwind, here's a pic that should help you out

oh ok cool , i was thinkin that , just wasnt to sure , and so ya dont need to modify the back wheels ? also is it possible to do a 3 wheel ??
 

·
Registered
Joined
·
434 Posts
Originally posted by 1ofaknd@Sep 5 2003, 04:54 PM
You can't three wheel with just 2 motors, you will have to have four.
You could use 3 motors to 3 wheel. :biggrin:

-twin
 

·
Registered
Joined
·
21,387 Posts
Originally posted by twin+Sep 5 2003, 03:51 PM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (twin @ Sep 5 2003, 03:51 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin--1ofaknd@Sep 5 2003, 04:54 PM
You can't three wheel with just 2 motors, you will have to have four.
You could use 3 motors to 3 wheel. :biggrin:

-twin[/b][/quote]
Ah, yes. This is true. Hell you could use 2 motors and three wheel...but that'd be the only move you could do :biggrin:
 

·
Registered
Joined
·
3,880 Posts
Discussion Starter #13
Originally posted by 1ofaknd+Sep 6 2003, 12:01 PM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (1ofaknd @ Sep 6 2003, 12:01 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Originally posted by [email protected] 5 2003, 03:51 PM
<!--QuoteBegin--1ofaknd
@Sep 5 2003, 04:54 PM
You can't three wheel with just 2 motors, you will have to have four.

You could use 3 motors to 3 wheel. :biggrin:

-twin
Ah, yes. This is true. Hell you could use 2 motors and three wheel...but that'd be the only move you could do :biggrin:[/b][/quote]
and ya can do this in a hotwheels hpooer ? from the small space that ya have ya can put 2 motors in?? how would i rig it up for a 3 wheel ??
 

·
Registered
Joined
·
21,387 Posts
Originally posted by 64_impalas+Sep 5 2003, 08:25 PM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (64_impalas @ Sep 5 2003, 08:25 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Originally posted by [email protected] 6 2003, 12:01 PM
Originally posted by [email protected] 5 2003, 03:51 PM
<!--QuoteBegin--1ofaknd
@Sep 5 2003, 04:54 PM
You can't three wheel with just 2 motors, you will have to have four.

You could use 3 motors to 3 wheel. :biggrin:

-twin

Ah, yes. This is true. Hell you could use 2 motors and three wheel...but that'd be the only move you could do :biggrin:
and ya can do this in a hotwheels hpooer ? from the small space that ya have ya can put 2 motors in?? how would i rig it up for a 3 wheel ??[/b][/quote]
my bad,thought you was talkin' bout a regular model...1/24
 

·
Registered
Joined
·
895 Posts
actually its easier... for me anyways

btw jev where the hell is trav?



Last edited by WgRyDaZ at Sep 6 2003, 08:34 PM
 

·
Registered
Joined
·
9,614 Posts
Originally posted by 64_impalas+Sep 6 2003, 08:22 PM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (64_impalas @ Sep 6 2003, 08:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin--jevries@Sep 7 2003, 08:39 AM
he was, but he asked about HW's in his last post...kinda sucks switching from one to another in one post I agree.... ;)
lol ive always been talkin bout the h/w , i dont wanna attempt a 1:25 , looks to hard[/b][/quote]
Okay, okay, but next time clearly state that it has to do with HW okay? ;)

Trav doesn't have his broadband connection anymore for whatever reason....I see and talk to him every once in a while but he's a busy man. ;)
 
1 - 20 of 21 Posts
Top