LayItLow.com Lowrider Forums banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
1,353 Posts
Discussion Starter #1
like i posted earlyr i am running 3 Amps 1) is 25X4 watts 2) 100X2 watts 3)100X2 watts 4) thing is a 72 volt street charger what size of cable should i use. I am currently running four 8 gauge wire from my battery to the amps and i just want to run 1 wire to a block and then to amps. first choice was a 2 gauge input to four 4 gauge output would this wire choice be ok for this application.????????
 

·
Registered
Joined
·
807 Posts
Assuming the length of the run is less than 20 ft or so, 4 ga should really be adequate. You can always go 2 ga if you want.

Posting the total ammount of fusing on the amps and the length of the run would give us a much better idea though.
 

·
Registered
Joined
·
1,353 Posts
Discussion Starter #3
Originally posted by JeremyD@Nov 18 2003, 02:40 PM
Assuming the length of the run is less than 20 ft or so, 4 ga should really be adequate. You can always go 2 ga if you want.

Posting the total ammount of fusing on the amps and the length of the run would give us a much better idea though.
around 12 feet and as fusing do u mean what size of fuses i am going to put in the block ?????
 

·
Registered
Joined
·
5,077 Posts
Originally posted by angel85lx+Nov 18 2003, 03:08 PM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (angel85lx @ Nov 18 2003, 03:08 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin--JeremyD@Nov 18 2003, 02:40 PM
Assuming the length of the run is less than 20 ft or so, 4 ga should really be adequate. You can always go 2 ga if you want.

Posting the total ammount of fusing on the amps and the length of the run would give us a much better idea though.
around 12 feet and as fusing do u mean what size of fuses i am going to put in the block ?????[/b][/quote]
the fuses or the amp i assume
 

·
Registered
Joined
·
807 Posts
Originally posted by 91lacdeville+Nov 18 2003, 04:12 PM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (91lacdeville @ Nov 18 2003, 04:12 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Originally posted by [email protected] 18 2003, 03:08 PM
<!--QuoteBegin--JeremyD
@Nov 18 2003, 02:40 PM
Assuming the length of the run is less than 20 ft or so, 4 ga should really be adequate. You can always go 2 ga if you want.

Posting the total ammount of fusing on the amps and the length of the run would give us a much better idea though.

around 12 feet and as fusing do u mean what size of fuses i am going to put in the block ?????
the fuses or the amp i assume[/b][/quote]
yeah..........


And with only 12 ft, the 4 ga will be more than adequate ;)
 
1 - 6 of 6 Posts
Top