LayItLow.com Lowrider Forums banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
2,084 Posts
Discussion Starter #1
well i just got the seats from the GP for my Monte and now comes the second problem... My original seats are not power but the ones i got are, Can someone help me out and tell me how to make the power seats work on my 78 MC???

Thanks :cool:
 

·
Registered
Joined
·
2,084 Posts
Discussion Starter #2
ttt
 

·
Registered
Joined
·
2,084 Posts
Discussion Starter #4
Originally posted by acosta512@Sep 26 2007, 07:54 PM~8877064
If all the wires are there,just ground and power and they should work
like run a wire to the frame and one to the batt???
 

·
Registered
Joined
·
2,084 Posts
Discussion Starter #6
Originally posted by Dominance CC@Sep 26 2007, 10:49 PM~8878254
I think those seat should have two wires orange and black hanging in the middle goning to a white plug.  Cut off plug and run power to orange wire and ground the black one.

yea it has a orange one and two little black ones going into the plug...
so i cut the plug and run the orange to the batt and the just ground the black ones... thanx, hope it works :cool:
 

·
Registered
Joined
·
2,084 Posts
Discussion Starter #8
Originally posted by Dominance CC@Sep 26 2007, 11:12 PM~8878442
yes sir and Go Cowboys :thumbsup:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

·
Registered
Joined
·
1,274 Posts
Homie check your fuse box,make sure there is not a fuse for power seats,if not run the orange one to the power acc.fuse or constant hot "Batt"fuse and the black to the frame and ti should work.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top