LayItLow.com Lowrider Forums banner

1 - 16 of 16 Posts

·
Registered
Joined
·
2,025 Posts
Discussion Starter #1
3 pumps 2 to the front 6 batts i hit the switch to dump and the right solenoid makes a click noise i run hd solenoids when i hit the switch up to raise it and both pumps make a bad noise kind of like a person clearing there throat just deeper !! Solenoids are grounded good battery terminals are tight i run a quick disconnect up to the front under my seat dumps are grounded and wired pumps are wired to the solenoid!!??
 

·
Registered
Joined
·
3,918 Posts
Your solenoids should not be clicking when you hit the switch to dump the car.
Bad wiring.
 

·
Registered
Joined
·
3,918 Posts
Originally posted by KCRIVI71@Aug 3 2005, 09:30 AM
rechecked wiring and its ok
[snapback]3533698[/snapback]​
Tap each battery individually to make sure they all have good spark.
Make sure there is no air in the hoses by bleeding them.
Is the car lifting at all?
 

·
Registered
Joined
·
3,918 Posts
Originally posted by KCRIVI71@Aug 3 2005, 04:05 PM
2 bad batteries found the prob thanks everybody :biggrin:
[snapback]3536325[/snapback]​
:thumbsup:
 

·
Registered
Joined
·
2,562 Posts
buzzing sound= bad batt. single click=solenoids. no click= bad24vor 12v battery(what powers the soleniods-switch box).....
 

·
Registered
Joined
·
2,562 Posts
Originally posted by KCRIVI71@Aug 4 2005, 08:49 PM~3543774
the crazy thing is is that it wasn't a buzz sound it was more like a garbage disposal i run 6 batts in series and the bad ones were the 4th and 5th huh
garbage disposal= low fluid usially
 
1 - 16 of 16 Posts
Top